Menu

Hero 1 vinder topkamp mod Nivå-Kokkedal

image
10. maj 2017 kl. 21:12

I en hektisk og intens kamp på Gladsaxe Stadion viste Hero's 10 drenge mods- og mandshjerte og spillede en fabelagtig kamp imod det forventede stærkeste hold i puljen. Vi fik fat i trænerteamet lige efter kampen og Anders og Dan udtaler "Drengene spillede noget af det bedste spil de har spillet i et år. Det er vildt at spille på det niveau over 40 minutter mod 9 mand, så der skal lyde en stor ros til alle spillerene for den kraftpræstation. Vi havde lovet dem en stroppetur, hvis de ikke gav alt de havde i sig, og det bliver vist ikke nødvendigt i dag". Fra tilskuerrækkerne kan vi kun tilslutte os Anders og Dan's ros til drengene. Rigtig godt gået.

Kampreferat

Efter 9 minutter blev det 1-0 til Hero på et selvmål af Nivå efter et frispark af Carl. Dette fik ligesom spillet til at flyde for GHB, og Emile gjorde det efter godt 20 minutter til 2-0. Umiddelbart efter blev det 3-0 på et rigtig energimål af Villads. Opspillet stod Emile for. Lige inden pausen fik Nivå reduceret til 3-1 på et flot frispark relativt langt udefra. En flot flot første halvleg.

2. halvleg var knap fløjtet igang før Carl bragede bolden i nettet til 4-1 direkte på frispark, og Villads lukkede reelt kampen 5 minutter senere på et hovedstød efter et hjørne af Magnus. Nivås 9 mand på banen fik langsomt mere fat i takt med at kampen skred frem og kræfterne slap op hos GHB, og efter knap 50 minutter blev det 5-2. Resten af kampen kæmpede drengene forbilledligt, og selvom der var chancher i begge ender, blev det aldrig rigtig farligt. Efter kampen blev sejren behørigt fejret i omklædningsrummet med skrig, skrål, sang og is. William fik fortjent bamsen efter at have spillet sin måske bedste kamp nogensinde.