Menu

Hold 2 afslutter sæsonen mod Virum

image
19. juni 2017 kl. 09:17

Hold 2 har haft en udfordrende forårskampagne, hvor vi har prøvet kræfter med række 2. Det har været en spændende rejse, hvor vi har spillet kampe i et højere tempo og mod fysisk meget stærke spillere. Den sidste kamp på Gladsaxe Stadion blev lidt symptomatisk for sæsonen. Vi viser rigtig gode takter i kampene, men er desværre meget ineffektive foran mål, hvilket også kan aflæses i den endelige tabel, hvor det er blevet til 9 mål i 9 kampe. Vi lagde rigtig godt ud mod Virum og fik hurtigt et par store chancher, som desværre ikke gik i mål. Efter et stort Hero pres i de første 5-6 minutter kom Virum langsomt ind i kampen og spillet bølgede i resten af halvlegen frem og tilbage mellem de 2 mål med et lille overtag til Virum, der bl.a. havde et skud på overliggeren. Hero var dog på ingen måde ude af kampen. I anden halvleg fik Virum desværre hul på bylden og scorede 2 mål. Vi fik reduceret til 1-2 på et mål af Phillip efter et hjørnespark af Emil. Virum gjorde det til 1-3 ca. halvvejs i halvlegen, og selvom der var masser af vilje fra spillerene, så kom vi aldrig rigtig helt tæt på et reducerende mål. Kampen endte uden yderligere scoringer. Mathias blev kampens spiller.

Træner Berg har reflekteret lidt over sæsonen som sluttede med 1 sejr og 8 nederlag og en målscore på 9-43. Vi har rigtig mange gode spillere i truppen, men vi mangler stabilitet og effektivitet på holdet. Det er noget af det, der vil blive arbejdet med henover næste sæson. Selvom træneren mener vi har spillermaterialet til at være med i række 2, er det blevet besluttet at der skal spilles i række 3 igen her til efteråret. Når vi når hen til vintersæsonen vil vi så evaluere og eventuelt tilmelde os række 2 igen.  

Træneren siger tak for en god samlet sæson, og glæder sig til at starte U12-sæsonen med turen til Lunderskov Cup i slutningen af uge 32. Hav en fantastisk sommer.