Menu

Målrig aften på Gladsaxe stadion

image
02. juni 2017 kl. 22:00
Hold 1 holder kadencen

Det blev en målrig affære, da hold 1 her til aften tog imod BSV. Der gik et godt stykke tid, før der kom nogenlunde styr på spillet, men prangende blev det aldrig, dertil var GHB's overtag for stort. Villads fortsatte sin målstime og er nu oppe på imponerende 21 mål i de første 6 kampe. Emile driblede mere eller mindre som det passede ham i første halvleg, og blev sparet lidt i 2. halvleg. Nithan, Sebastian og Elias var dagens 3 nominerede og Nithan fik bamsen efter en rigtig god indsats, ikke mindst i første halvleg. 

Kampreferat:
Kampen startede famlende og febrilsk, hvor der var masser af gode muligheder i begge ender, dog uden at det udmøntede sig i mål. Efter ca. 10 minutter gjorde Emile det til 1-0 efter en solotur. Det gjorde ikke GHB's spil mere sikkert, og der gik yderligere 5-10 minutter før der rigtig gik hul på bylden. Villads gjorde det til 2-0 efter oplæg fra Emile og Nithan scorede til 3-0 efter et hurtigt opløb, hvor Villads forbilledligt skabte plads foran ham med et godt løb. De 3 næste mål faldt hurtigt ved Emile og 2 gange Villads inden Villads rundede af med sit 4. mål til 7-0 på oplæg af Nithan kort inden pausen.
Efter pausen fik BSV naturligt lidt mere spil, men selvom de viste gode takter og havde nogle gode opspil blev det aldrig rigtig farligt. De par gange, hvor der var nogle rigtig gode afslutninger, trak Elias de store redninger frem, hvilket var imponerende på en dag, hvor han ikke havde meget at se til. Villads gjorde det til 8-0 på oplæg af Emile. Mathias scorede til 9-0 efter oplæg af Villads og Jonathan gjorde det til 10-0 efter en god aflevering fra baglinjen af Villads. Nithan sluttede af med et solomål til 11-0 kort inden dommerens slutfløjt.