Menu

U11 hold 1 vinder af række 1 pulje 4

image
16. juni 2017 kl. 14:28

Efter en meget stærk forårskampagne er det lykkes drengene at gå ubesejret igennem forårsturneringen med en imponerende score på 54-14 for 8 kampe. Den sidste modstander Holte har trukket sig fra kampen pga. problemer med at stille hold, så det samlede resultat bliver 9 kampe 27 point.

Sejren blev sikret efter den 8. kamp, hvor den nærmeste forfølger Lyngby blev besejret på Lyngby stadion med 6-3 efter 2 mål af Villads, 1 mål af Emile, Sigurd og Nithan samt et selvmål. Efter kampen opstod der nærmest "euforiske" scener med champagnekamp og sejrsdans.

Før sæsonstarten deltog drengene i en træningsturnering, hvor spillet ikke gav anledning til at mønstre den store optimisme, da spillet var uskarpt og ineffektivt. Men spillet viste sig heldigvis at udvikle sig fra en grim ælling til en til tider meget smuk svane. Nogle vil måske påstå at modstanderne ikke var fra den øverste hylde på årgangen, men ikke desto mindre er det alle A-hold de har mødt. Drengene har henover sæsonen vist forbilledlig vilje og koncentration, også i de kampe, hvor spillet måske ikke var det bedste. Som såvel hold som individuelle spillere er drengene pt inde en rivende udvikling, og det har man virkelig kunnet se på det seneste. Det bliver rigtig spændende at følge drengene i den nystartede SU række her til efteråret, hvor der spilles i et nyt format, hvor der fokuseres på spillerenes udvikling (SU) mere end kampenes resultat. Der vil derfor ikke være en tabel.

Ved sæsonafslutningen lørdag den 17. juni blev drengene behørigt fejret med diplom, t-shirt og medalje.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til drengene, og deres 2 trænere Anders og Dan.