Menu

God jul og godt nytår

image
20. december 2017 kl. 22:57

Kære alle GHB'er


Tak for et godt år.

Nu synger 2017 på sidste vers og vi kan reflektere lidt på året der gik.

Vi har haft et fantastisk år i 2017 hvor der har været en stor sportslig udvikling på ungdomssiden. Vi har lavet en aftale med Martin og Per, som har udfærdiget en sportslig udviklingsplan for ungdomsårgangene. Martin og Per er startet på 2 årgange, og det vi ser er en stor udvikling, hvor de i samarbejde med trænerne lægger lidt mere på træningen. Martin og Per fortsætter med alle årgange i 2018.

Vores samarbejde med FCK gjorde, at vi bl.a. kunne få FCK ud til os og gennemføre Skills træning. Det har været en stor succes og vi forventer at gentage dette i 2018

Vi havde en fantastisk FCK-Camp i 2017 og vi gentager FCK-Campen i 2018.

På senior siden rykkede vores 1´hold ned i række 2 i foråret. Det havde vi ikke set komme, og efteråret startede desværre også op af bakke med en række nederlag. Efter et trænerskifte hvor "Jønse", Colding og Kogle overtog roret, endte 2017 med 4 storsejre, og vi kan nu sætte forhåbningen om en oprykning til foråret. Aftalen med "Jønse", Colding og Kogle er forlænget så vi fortsætter med vores succes trænere næste år.

2`senior rykkede i foråret op i række 3. Det har været en stor mundfuld. men vi håber på overlevelse i rækken.  På 2´senior har vi lavet en aftale med Møller om, at fortsætte ved trænerroret.  

 I 2017 fik vi i fællesskab udarbejdet et værdisæt i klubben, som vi kommer til at arbejde meget mere med i 2018.

Vores værdier er:

Engagement og samarbejde
Udvikling
Traditioner og visioner
Respekt og Tryghed
Venskab og Glæde

Disse værdier skal fremover være kernen i vores klub. Læs mere her

I 2017 skulle vores klubhus have været flyttet til Bolden. Men den kommunale administration har forskubbet flytningen, så tidsplanen siger lige nu, at vi kommer til at flytte til Maj 2018.

Fra 1.1.2018 overgår vi til nyt betalingssystem, Alle aktive medlemmer har fået en mail herom, og i de kommende dage vil der blive udsendt en betalingsmail, hvor I skal tilmelde jer til det nye system, Vi har en forhåbning om at vi med dette system kan undgå restancer i fremtiden. Vi har i perioder haft restancer på over kr. 100.000,- hvilket er enorme summer for vores klub. I kan hjælpe os med at komme over på det nye system hurtigt, så vi kan undgå at skulle bruge meget tid på at få betalingerne hjem. Husk at bestyrelsen og trænerne arbejder frivilligt, og vi vil meget hellere bruge vores tid på arbejdet med at udvikle vores klub end at kæmpe med at få alle til at betale kontingentet.

Stor tak til alle der har bidraget til vores klub i 2017. Uden vores dygtige trænere, frivillige hjælpere, støtte fra vores sponsorer og samarbejdspartnere og en kæmpe indsats fra alle vores dygtige spillere ville vores klub ikke være den samme.

Vi vil ønske alle en glædelig jul og et godt nytår,. Vi glæder os til at se alle på banerne i 2018.

FORZA GLADSAXE-HERO BOLDKLUB

Luk