Menu

U19 Sjællandsmester i række 1

image
22. juni 2018 kl. 00:20

Vores U19 hold, som har spillet i række 1 i foråret, kan efter en finalesejr på 3-0 over Raklev IF kalde sig sjællandsmester. Sejren kom i hus på mål af Emil Holdrup, Andreas Sørud (straffe) og Nicolai Nielsen.

Sjællandsmesterskabet er den fortjente kulmination på en lidt spøjs sæson, hvor 4 af de 9 kampe desværre aldrig blev spillet pga. udeblivelse af modstanderne. Det ændrer ikke ved at drengene på U19 spillede 5 fremragende kampe med kun et nederlag. Specielt den sidste hjemmekamp mod Brøndby Strand, som blev spillet på opvisningsbanen, blev en stor oplevelse for drengene. Efter en spændende og intens kamp vandt drengene 3-2 og dermed sikrede de sig titlen som rækkevinder og deltagelse i kampen om mesterskabet. 8 sejre og 1 nederlag, samt finalesejren i Ølstykke må siges at være en fremragende præstation af drengene og deres træner Michael Brøndsted. Brøndsted har kun ros til overs for drengene, der er gået til 2017/18 sæsonen med krum hals, og har udviklet sig meget positivt hen over hele sæsonen.

Vi glæder os til at følge dem næste år, hvor de bliver seniorspillere, og hvem ved måske ser vi nogle af dem på både 1. og 2. senior i den nye sæson.

Luk