Menu

Fra 1 til 2 hold i Østrækkerne

image
12. december 2018 kl. 00:15

DBU Sjælland har for et par dage siden offentliggjort indrangeringen for foråret 2019 i ungdomsrækkerne. Gladsaxe-Hero BK har nu 2 hold i Øst rækkerne.

Årgang 2006 (U13) drengene er efter et fremragende 2018 som ubesejret i både forårsturneringen (U12 SU) og efteråret (U13 Øst 2) blevet rykket op fra Øst 2 til Øst 1. I foråret får de nogle spændende modstandere i pulje 2. FC Helsingør, HIK, Ølstykke FC, Holbæk B&I, LSF, Slagelse B&I, Sundby BK og Vallensbæk IF er en god blanding af nye og gamle bekendte fra tidligere, og er alle modstandere, som vi glæder os til at møde. Et stort og fortjent skulderklap til trænerteamet Anders og Dan samt ikke mindst deres trup af spillere, som igennem mange år har arbejdet koncentreret og dedikeret og i alle årene har spillet med på det højeste niveau i deres årgang.

Drengene fra årgang 2003 (U16) har igennem de seneste år vist gode og konsistente resultater i Mesterrækkerne både som U13, U14, U15 og senest U16 i efteråret, hvor holdet blev suveræne rækkevindere. På den baggrund er holdet helt fortjent blevet rykket op i U16 Øst 2, hvor modstanderne bliver Hørsholm-Usserød IF, Vanløse, Bagsværd BK, Ålholm, Team Odsherred, Brøndby Strand IK, BK Vestia, Roskilde KFUM og Frederiksværk FK. Trænerteamet Roy og Morten og deres spillertrup har gjort et stort og koncentreret arbejde for hele tiden at udvikle sig, og det belønnes nu i form af oprykningen.

Der skal lyde et stort tillykke til begge årgange for den fortjente oprykning. Det bliver nogle spændende kampe vi kan følge på Gladsaxe Stadion i løbet af foråret.

Luk